Logo

Diensten

Nicias 3o ondersteunt op de volgende gebieden:

Bestuur

Het leiden van processen waarbij bestuurders de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid hebben om tot resultaten te komen. Het creƫren van eensgezindheid en draagvlak voor de koers is daarbij wezenlijk. Het kan daarbij gaan om het invullen van het onafhankelijke voorzitterschap van overlegorganen. Maar ook om het invullen van de rol van bestuurder, commissaris of toezichthouder in allerlei organisaties.

Management

Met de opgedane ervaring binnen overheden, bedrijven en ook PPS-verbanden, het invullen van interim-, proces-, programma- en projectmanagement is het fundament gelegd. Een tijdelijke extra ondersteuning om doorzettingskracht in te zetten, is een onmisbare factor voor succesvolle plannen en projecten.

Strategie

Bepalen wat er bereikt moet worden en hoe dat het beste gerealiseerd kan worden. Met een pragmatische blik en eenvoud in aanpak. Wel een stip op de horizon zetten, maar geen droombeelden nastreven. Afpellen wat de kwestie is en samen zoeken naar nieuwe oplossingen voor vraagstukken waar overheden of ondernemers voor staan.

De rode draad in de dienstverlening is dat Nicias 3o uitstekend bekend is met de doelstellingen, werkwijzen en denkwijzen van de diverse overheden, overheidsbedrijven en non-profitsectoren. Maar juist ook de ervaring en kennis vanuit de marktsector en de verbindingen met het onderwijs geven Nicias 3o een unieke propositie. Hierdoor kan snel worden geschakeld in de diverse netwerken om de juiste wegen te bewandelen en de kansen op succes te vergroten.
Ondernemers met plannen hebben overheden daarbij vaak nodig, en omgekeerd geldt hetzelfde.

Krachten bundelen

Nicias 3o is actief binnen een hoogwaardig netwerk en werkt samen met partners en specialisten bij (deel)vraagstukken die om specifieke expertise vragen, zoals bijvoorbeeld ecologie, hydrologie, architectuur, kostencalculaties, financiering en economie.

linkedinTwitter

@ 2014 nicias 30
Ontwerp en realisatie FennArt