Logo

Profiel

Staat u voor strategische keuzes? Wilt u doorzettingskracht mobiliseren om uw ambities en plannen te realiseren? Heeft uw organisatie behoefte aan nieuwe inspiratie?

Met mijn brede bestuurlijke en management ervaring en bewezen ondernemerschap binnen overheden en bedrijfsleven help ik u graag om bestuurlijke trajecten en complexe vraagstukken oplossingsgericht aan te pakken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van strategie en business-cases, het oplossen van juridische kwesties (bv bij aanbestedingen) of het realiseren van samenwerking in de publieke en/of private omgeving. Klantgericht, open minded, creatief en actief in een groot kansrijk netwerk. Ik help u graag bij uw volgende stap naar de toekomst!

Met vriendelijke groet,
Clazinus Netjes

 

Veel organisaties moeten reageren op de dynamiek van hun omgeving en antwoord geven op tal van complexe vraagstukken. Met bestuurlijke -, organisatorische- en inhoudelijke aspecten. Er moet een ambitie worden geconcretiseerd of een doel worden bereikt. Vaak met meerdere partijen en stakeholders.
Nicias 3o is expert op dit gebied en ondersteunt het op maat gesneden proces. Als schakel binnen en tussen organisaties.
Daarbij is samenwerking het credo.

Nicias 3o is:
- Analytisch sterk
- Denkt in kansen en oplossingen
- Aanwezig in een groot en hoogwaardig netwerk
- Integer
- Creatief en inspirerend
- Thuis in bestuurlijke, juridische en politieke verhoudingen en processen

Nicias 3o werkt waar nodig samen met partners, die bijdragen aan het beoogde resultaat. Dat doen we met ondernemende en betrokken specialisten. Deze samenwerking stelt ons in staat om tal van opdrachten tot een succesvol einde te brengen.
 
linkedinTwitter

@ 2014 nicias 30
Ontwerp en realisatie FennArt